Londra e Charles Dickens, një epokë e harruar e Anglisë

Foto të Londrës në fund të shekullit XIX që tregojnë lagjet e varfra të kryeqytetit anglez në fund të epokës “viktoriane”. Fotot e lagjes “East End” tregon fëmijë këmbëzbathur, burra e gra të vuajtur, thua se kanë dalë nga një roman i Charles Dickens.

Fotografitë mahnitëse, që tregojnë një epokë të harruar të Anglisë, kanë dalë në një ankand së fundmi dhe pritet të shiten deri në 800 paund. Lagjet e varfra, radhët në mensat sociale, refugjatët e ndryshëm dhe muzikantët e rrugës janë gjithashtu pjesë e koleksionit të veçantë.