“Mbretëresha” e Halloween mahnit sërish me kostumin rrëqethës – A2

“Mbretëresha” e Halloween mahnit sërish me kostumin rrëqethës

Heidi Klum ka treguar edhe një herë tjetër se e meriton emrin “Mbretëresha e Halloween”.

Modelja e famshme gjermane u paraqit në festën e Halloween në Nju Jork me një kostum vërtet të frikshëm.

Ajo mbërriti në festë me një kapsulë të mbyllur së bashku me bashkëshortin Tom Kaulitz dhe doli nga aty si një alien i tmerrshëm.

Procesin e maskimit ajo e kishte postuar gjatë gjithë ditës në rrjetet sociale, por në asnjë moment nuk shihej qartë rezultati përfundimtar.