Sulltani i fundit, James Bond dhe Bill Clinton, kjo datë në histori, 1 nëntor

Përditësuar më: 1/11/2019, ora 10:04

Sulltani i fundit, James Bond dhe Bill Clinton, kjo datë në histori, 1 nëntor

Përditësuar më: 1/11/2019, ora 10:04

Kalendari historik, 1 nëntor.