Prifti kërcimtar i mahnit të gjithë

vlcsnap 2019 11 02 10h11m27s937 1100x620

At Ricardo Rivera, mësues teologjie në Shkollën e Mesme Katolike “Cardinal Gibbons” në Fort Lauderdale, Florida, ka mahnitur rrjetin me stilin e tij të kërcimit. Gjatë një feste ai u bashkua me grupin e kërcimit të shkollës dhe tregoi talentin e tij të fshehur. Të gjithë u befasuan, përveç mësuesit të kërcimit në shkollë.