Anglia dhe Australia sfidohen në duel mesjetar

Kalorës me parzmore dhe heshta u ndeshën këtë fundjavë jo për të fituar dorën e princeshës, por për të shpallur fituesin mes përfaqësueses së Anglisë dhe Australisë. Edhe pse anglezët kanë dueluar që nga Mesjeta me heshta, këtë herë fituan australianët.