Rrezet X, themelimi i “partisë” dhe heqja e vizave, kjo datë në histori, 8 nëntor – A2

Rrezet X, themelimi i “partisë” dhe heqja e vizave, kjo datë në histori, 8 nëntor

Kalendari historik, 8 nëntor.