Ngritja dhe rënia e Murit të Berlinit

30 vite nga shembja e Murit të Berlinit, një prej ngjarjeve më të rëndësishme të gjysmës së dytë të shekullit XX, shihni fotot më të famshme nga kryeqyteti gjerman dhe Gjermania Lindore e atyre viteve izolimi.