FOTO EKSKLUZIVE | Dhimbja brenda kampit të ISIS

Fëmijë të vetmuar, grupe familjesh pa baba, pluhur, tym dhe shumë trishtim. Atmosfera në kampin Al-Hawl, ku ndodhen familjarët e luftëtarëve të vdekur të Shtetit Islamik, është mishërimi i tragjedisë që ka prekur këta njerëz.

A2 sjell foto ekskluzive brenda kampit, ku mendohet të jenë rreth 80 shqiptarë, mes gati 80 mijë personave që besohet se janë aty.

Gazetari Julian Kasapi dhe operatori Endrit Myftari, prej disa ditësh ndodhen në Siri.

 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden betohet si president i 46-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Kjo është dita e Amerikës dhe e demokracisë
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Kjo është një ditë historike dhe shprese
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Sot festojmë triumfin e kauzës së demokracisë
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Disa ditë më parë dhuna përfshiu Kapitolin
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Kushtetuta dhe shteti ynë janë të fuqishëm
 • LAJMI I FUNDIT | Joe Biden: Kemi shumë përpara në këto kohë të vështira
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Ky virus ka marrë shumë jetë gjatë një viti
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Gjëja më e rëndësishme në demokraci është bashkimi
 • LAJMI I FUNDIT | Biden: Politika nuk duhet të jetë një sherr i madh që shkatërron gjithçka
 • LAJMI I FUNDIT | Presidenti Biden: Duhet të refuzojmë kulturën që faktet manipulohen