Era dhe dallgët “pushtojnë” Himarën – A2

Era dhe dallgët “pushtojnë” Himarën

Zakonisht kur flasim për Himarën kemi parasysh plazhet fantastike, diellin dhe lokalet buzë detit. Por në këtë periudhë të vitit deti Jon tregon anën e tij të errët. Dallgët dhe era e fuqishme kanë rrëzuar shtylla të energjisë elektrike dhe pemë, në rrugë të ndryshme dhe në shëtitoren kryesore të qytetit turistik.

Shkarkoni aplikacionin e A2