Tuneli i parë nënujor, lindja e internetit dhe Dita Botërore e Mirësisë, kjo datë në histori, 13 nëntor – A2

Tuneli i parë nënujor, lindja e internetit dhe Dita Botërore e Mirësisë, kjo datë në histori, 13 nëntor

Kalendari historik, 13 nëntor.

Shkarkoni aplikacionin e A2