I heq helmetën kundërshtarit dhe e godet me të, sherr brutal në futbollin amerikan

sherri nfl 600x338

Një episod mjaft i shëmtuar ka ndodhur në futbollin amerikan (NFL).

Myles Garrett, lojtar i Browns, i hoqi helmetën Mason Rudolph të Steelers dhe e goditi në kokë kundërshtarin me të.

Një veprim i tillë është rreptësisht i ndaluar në këtë sport dhe pritet një ndëshkim tepër i rreptë për Garrett.