Ford Mustang shndërrohet në një SUV elektrik – A2

Ford Mustang shndërrohet në një SUV elektrik

Një makinë ikonë e lindur për të qenë e lirë, me rrugën përpara, e fuqishme, rebele dhe… elektrike.

Po flasim për Ford Mustang Mach-E, “një SUV elektrik me zemrën e një Mustangu”. Kjo është fraza me të cilën është prezantuar makina e re në një video me protagonist aktorin e famshëm Idris Elba.

Për herë të parë në 55 vite, Ford zgjeron gamën Mustang me një model 100% elektrik që simbolizon një epokë të re për markën amerikane.