Fotoja virale e një ndeshjeje U15 në Holandë

easmon 1100x620

Fotoja e David Easmon, mbrojtës qendre i skuadrës së 15-vjeçarëve të Ajax, është bërë virale për shkak të përmasave fizike të futbollistit.

14-vjeçari është shumë më i madh në trup sesa kundërshtarët e Spartës së Roterdamit me të cilët ka qenë përballë dhe kjo gjë ka bërë shumë përshtypje jo vetëm në Holandë, por edhe jashtë kufijve të saj.

Ajax fitoi me rezultatin e thellë 6-2 këtë takim dhe Easmon shënoi një gol, ndërkohë që dha edhe një pasim për gol.

Në Twitter, klubi holandez e ka konsideruar Easmon si një nga talentet më të mëdha që ka pasur ndonjëherë në ekipin e nën 15-vjeçarëve.