10 përplasjet më të bujshme mes shokëve të skuadrës

Pasi Vettel dhe Leclerc nxorën nga gara e Brazilit njëri-tjetrin kur duheshin edhe 5 xhiro nga fundi i Çmimit të Madh, do të rikujtojmë 10 përplasjet më të bujshme mes pilotëve të të njëjtës skuadër në Formula 1.