“Engjëjt” nuk do të ngjiten në pasarelë, anulohet shfaqja

Motrat Hadid, Kendall Janner, e engjëjt e tjetër të “Victoria’s Secret” nuk do të ngjiten këtë vit në pasarelë, pasi është vendosur që shfaqja e përvitshme të anulohet.

Pas kritikave të shumta vitin e kaluar për mungesë diversiteti e jo vetëm, por edhe vlerësimeve mjaft të ulëta, kompania “mëmë” “Victoria’s Secret” , “L Brands” dhe lajmin duke e komentuar atë se është momenti për të ndryshuar strategjinë e marketingut.

Miliona shikues e kanë ndjekur pasarelën e “Victoria’s Secret” që prej vitit të largët 1995 kur është zhvilluar edhe shfaqja e parë.