Roboti antibombë në mes të Tiranës, çanta që alarmoi policinë

Një çantë e lënë gabimisht nga një qytetar, pranë sheshit “Skënderbej” në kryeqytet, alarmoi policinë për dyshimin e lëndës plasëse në të.

Policia krijoi fillimisht perimetrin e sigurisë dhe më pas edhe me ndihmën e një roboti antibombë konstatoi se në çantë kishte vetëm mjete punë të një elektriciste.

Ndërkohë, grupi hetimor vijon punën për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.