ESPN rendit 30 sulmuesit më të mirë në botë

ESPN ka përpiluar një listë me 30 sulmuesit më të mirë në botë.

Ata janë ndarë në qendërsulmues, sulmues dhe sulmues krahu, me 10 futbollistë për secilën kategori.

Në listë dominojnë ekipet angleze, ndërsa Ronaldo dhe Messi janë mes 3 më të mirëve. Zbuloni se kush fiton nga të dy.