Sërf mbi dallgët më të larta në botë

Në plazhin Nazaré në Portugali dallgët arrijnë deri në 30 metra të larta gjatë dimrit. Por kjo nuk i ka penguar sërfistët, madje është arsyeja pse ata mblidhen atje. Kushdo që kërkon të provojë emocione të forta, në kufi me mundësitë njerëzore, nuk mund të mos shkojë të paktën një herë atje, për të provuar dallgët e Atlantikut në madhështinë dhe magjinë e tyre.