Tango mes protestave

Untitled collage 4 78 1100x620

Një formë e re dhe mjaft e veçantë proteste është regjistruar nga kamerat në Kili, ku prej disa javësh njerëz të shumtë dalin në sheshe dhe përplasen me forcat e qeverisë.

Një çift kanë zgjedhur të kërcejnë tango në mes të sheshit ku mbahet protesta, të pa shqetësuar nga sirenat e policisë, gazi lotsjellës, djegia e gomave dhe dhuna që regjistrohet kudo përreth tyre.

Mijëra njerëz prej ditësh protestojnë në Kili kundër qeverisë, për kostot e larta të jetesës dhe pabarazinë.