Sërish lëkundje të forta tërmeti

termetiokkkk 1100x620

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë sërish rreth orës 15:45 minuta.

Sipas Qendrës Europiane të Sizmologjisë, tërmeti ishte me magnitudë 5.6 i shkallës rihter dhe është ndjerë në disa qytete të vendit.

Shumë persona kanë zbritur sërish në rrugë, edhe në kryeqytet

Lëkundjet janë ndjerë të forta edhe në kryeqytet, ku shumë persona kanë zbritur sërish në rrugë.