Durrës, specialistët francezë punojnë në rrënoja

Specialistët francezë të Emergjencave Civile dhe efektivë të Komandës Mbështetëse të Forcave të Armatosura vijojnë operacionin e kërkim shpëtimit në Durrës, në zonën e njohur si dy gjelat. Në këtë vend, sipas informacioneve paraprake, po kërkohet për dy trupa.