Tërmeti shkakton probleme edhe në Vorë

shtepia

Edhe në Vorë ka pasur dëme në banesa nga tërmeti i fortë që goditi vendin në datën 26 nëntor.

Një person ka dërguar në redaksinë e A2 fotot nga banesa e tij e dëmtuar, duke thënë se familja e tij ka dy netë që fle jashtë.

Sipas tij, ata kanë kerkojnë që të vijnë ekspertë për të kontrolluar banesën dhe kollonat e dëmtuara të saj.