Violinisti “ngroh zemrat” në kampin e të prekurve nga tërmeti

Në Durrës, maestro Smerald Spahiu, i cili jeton në Spanjë dhe është drejtor artistik i Orkestrës “Albanian Excellence”, është paraqitur në kampin e ngritur për të pritur të prekurit nga tërmeti dhe ka luajtur në violinë aty, duke lumturuar sadopak edhe fëmijët.