DËSHMIA IME: Raportoni në A2 dëmet që ka pësuar banesa juaj

Përditësuar më: 29/11/2019, ora 19:22
a2 deshmia ime 1024x577

DËSHMIA IME: Raportoni në A2 dëmet që ka pësuar banesa juaj

Përditësuar më: 29/11/2019, ora 19:22

Për të forcuar më shumë ndërveprimin me teleshikuesit dhe lexuesit tanë në zonat e goditura nga tërmeti i 26 nëntorit, A2 vendos në dispozicion hapësirën e saj duke ju dhënë mundësinë të tregoni historitë tuaja.

Sot çdokush është i/e pajisur me një celular, kamerën e të cilit mund ta shfrytëzoni për të rrëfyer në vetë të parë. Përmes kësaj platforme, na dërgoni foto dhe video për të na treguar dëmet që ka pësuar banesa juaj, së bashku me vendndodhjen e saj dhe kontaktet tuaja.

deshmia ime a2 termeti durres thumane 26 nentor