E “Premtja e Zezë”, mes dhunës dhe të lënduarve në qendrat tregtare

Publikuar më: 29/11/2019, ora 17:25

E “Premtja e Zezë”, mes dhunës dhe të lënduarve në qendrat tregtare

Publikuar më: 29/11/2019, ora 17:25

E premtja pas Ditës së Falenderimeve është një ndër ditët më të shumëpritura për amerikanët pasi shumë nga rrjetet më të mëdha të dyqaneve bëjnë ulje “të çmendura”.

Kjo kulturë e uljeve të mëdha në dyqane është transferuar nga SHBA dhe në shumë vende të tjera të botës dhe shpesh herë regjistrohen shfaqje më të vërtetë të dhunshme mes njerëzve për të marrë mallrat e dëshiruara.

Fotot në këtë galeri sjellin një imazh të disa vendeve të botës për të ashtuquajturën e “Premtja e Zezë.”