Katër ditë pas tërmetit, Durrësi i dërrmuar dhe i shkretuar

Përditësuar më: 29/11/2019, ora 16:08

Katër ditë pas tërmetit, Durrësi i dërrmuar dhe i shkretuar

Përditësuar më: 29/11/2019, ora 16:08

Katër ditë pas tërmetit që tronditi Durrësin, qyteti duket i shkretuar dhe i shkatërruar. Në fotot e realizuara nga LSA duken rrugët e boshatisura, por edhe dëmtimet e shumta që kanë pësuar ato godinat e tjera që, fatmirësisht, nuk patën fatin e atyre që u shembën dhe morën jetë njerëzish.