Dashuri në kohën e protestave

Publikuar më: 30/11/2019, ora 11:58

Dashuri në kohën e protestave

Publikuar më: 30/11/2019, ora 11:58

Nga Kili në Sudan, nga Uashingtoni në Hong Kong, në të gjithë botën muajt e fundit ka pasur protesta të shumta, për arsye të ndryshme. Por edhe në kohë të vështira, njerëzit kanë ditur të tregojnë sadopak dashuri, siç tregojnë fotografitë e realizuara nga Agjencia Reuters, ku mes dhunës dhe frikës për jetën ka triumfuar dashuria.