Rama, apel forcave opozitare: Të ulemi në tryezë, koha e bashkimit konkret

Përditësuar më: 30/11/2019, ora 14:11
10 NENTOR 2019 RAMA INTERVISTË OHËR frame 22399 1024x576

Rama, apel forcave opozitare: Të ulemi në tryezë, koha e bashkimit konkret

Përditësuar më: 30/11/2019, ora 14:11

Me anë të një postimi në “Twitter”, kryeministri Edi Rama u ka bërë thirrje forcave opozitare për t’u ulur në një tavolinë.

“Të ulemi për shqiptarët dhe t’u japim mesazhin e qetësisë, durimit, sigurisë se askush nuk do të jetë vetëm në këtë luftë për mbijetesë. Unë jam gati!”, shkruan kryeministri.

“U bëj apel forcave opozitare të ulemi pa humbur kohë në tryezë për të dëgjuar idetë dhe propozimet e tyre konkrete. Në këto rrethana të jashtëzakonshme duhet mbiprodhim energjish pozitive për fatkeqët që kanë humbur gjithçka e mbarë popullin që meriton përkujdesje psikologjike.

është koha e bashkimit konkret sepse vetëpërmbajtja në fjalor, sado e mirëseardhur është krejt e pamjaftueshme! Të ulemi për shqiptarët dhe t’u japim mesazhin e qetësisë, durimit, sigurisë se askush nuk do të jetë vetëm në këtë luftë për mbijetesë. Unë jam gati!

Për çdo gjë ka një kohë nën këtë qiell; një kohë me lind e një kohë me vdek; një kohë me i mledh e një kohë me i largu gurët; një kohë me rrëzu e një kohë me ngrit; një kohë me fitu e një kohë me hum; një kohë me u luftu e një kohë me u paqtu. Kjo është koha me u ftillu #PërNjerëzit”, shkruan Rama.