Kombinat, mbi 100 familje zhvendosen nga 3 pallate të dëmtuara

kombinat 600x338

Rreth 100 familje të 3 pallateve të dëmtuara në Kombinat kanë nisur të lënë banesat e tyre.

Banorët kanë nxjerrë jashtë mobiljet, sendet dhe veshjet dhe kanë nisur t’i zhvendosin.

Banorët janë dakord që të lënë banesat, por thanë për A2 se nuk kanë ku kalojnë natën.