Duart “shkrihen” me njëra-tjetrën, videoja e amerikanes çmend rrjetet sociale

duart 1100x620

Po bën xhiron e rrjeteve sociale video e shpërndarë fillimisht në Tik Tok ku një 19-vjecare amerikane, Tori Pareno, realizon një iluzion optik me duart, që duket sikur zhduken te njëra tjetra.

Shumë kanë tentuar të përsërisin gjestin e amerikanes, por pak e kanë realizuar dhe filmuar atë.