Pallatet e Shallvareve, zjarrfikësit heqin tjegullat dhe tullat e oxhaqeve – A2

Pallatet e Shallvareve, zjarrfikësit heqin tjegullat dhe tullat e oxhaqeve

Në Tiranë, Bashkia ka ndërhyrë në pallatet e Shallvareve, ku zjarrfikësit janë duke hequr me dorë tjegullat dhe tullat nga oxhaqet e amortizuara.

Kjo bëhet për të shmangur çdo rrezik për banorët dhe kalimtarët poshtë pallateve, bëjnë të ditur autoritetet vendore. 

Shkarkoni aplikacionin e A2