Fotot nga kampi i ngritur në Manzë

Banorë të Manzës në Durrës jetojnë në çadra që pas tërmetit shkatërrues të 26 nëntorit. Ndërsa tregojnë se qëndrojnë në baltë dhe lagështirë, i bëjnë thirrje autoriteteve të tregojnë vëmendje për ta.