Kartat e identitetit, Vlorë, radhë të gjata të qytetarëve për aplikim

Qindra persona presin në radhë në qytetin e Vlorës për t’u pajisur me karta identiteti.

Duke qenë se fundi i këtij viti është edhe afati i fundit i kartave të nxjerra 10 vite më parë, qytetarë të shumtë i janë drejtuar sporteleve për aplikim.

Edhe pse Vlora ka prej disa muajsh një qendër të re të aplikimit, sërish radhët e gjata dhe pritjet nuk janë shmangur

Fluksi i aplikuesve pritet të rritet më shumë në ditët në vazhdim duke pasur parasysh edhe ardhjen e emigrantëve për festat e fundvitit dhe kërkesat e tyre për t’u pajisur me karta identiteti.