Ndërron jetë aktori i “Friends”

Aktori veteran, Ron Leibman, ka ndërruar jetë në moshën 82-vjeçare pas disa ndërlikimeve shëndetësore nga pneumonia.

Ai njihej si babai i pasur dhe nevrik i Rachel (Jennifer Aniston) në serialin e famshëm “Friends”.

Në karrierën e ti jai ka fituar një “Best Actor Tony Award” në vitin 1993 për performancën si Roy Cohn në “Angels in America”.