Nokia nxjerr në treg për herë të parë një “smart TV” – A2

Nokia nxjerr në treg për herë të parë një “smart TV”

nokia tv 600x338

Kur përmendet marka Nokia, shumicës prej nesh menjëherë i shkon në mendje celulari, pasi për këtë e njohim më së shumti.

Por, duket se kjo kompani po zgjerohet dhe, sipas “Gadgets 360”, ka nisur të nxjerrë në treg televizorin e saj të parë “smart”.

Fillimisht, ky televizor 55 inch është vetëm për tregun indian dhe kushton 590 dollarë.