IKMT shemb me shpërthim një tjetër godinë në Shkozet – A2

IKMT shemb me shpërthim një tjetër godinë në Shkozet

Untitled collage 4 25 1100x620

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit shembi me shpërthim të kontrolluar një tjetër godinë të dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit në Shkozet.

Për shembjen e këtij pallati 5 katësh është përdorur një sasi eksplozivi dhe shembja e tij ka shkaktuar dhe disa dëme të vogla përreth.

Në përditësim…