Del në shitje “parajsa” në Xhamajkë, në pronësi të krijuesit të 007

Një vilë me pamje përrallore në pronësi të krijuesit të James Bond, Ian Fleming doli së fundmi në treg për një çmim prej 4.75 milion dollarësh.

Vila përfshin dhe një tokë rreth 15 hektarë të cilën Fleming e bleu në vitin 1946 në brigjet veriore të ishullit.

Besohet se kjo vilë “në parajsë” është përdorur nga autori britanikë si një vend idilik ku ai gjente muzën e tij për të shkruar duke bërë banjo dielli dhe shëtitje buzë detit përpara se të merrte penën në dorë.