Pak centimetra nga vdekja!

portiii 1100x620

Një punonjës i një porti në Holandë i ka shpëtuar për mrekulli vdekjes.

Në një ditë me mot të keq, me shi dhe erë, ai ishte duke u marrë me telefonin, ndërsa një vinç bije nga lartësia vetëm pak centimetra larg tij.

Edhe pse totalisht i pavetëdijshëm për atë që po ndodhte, këtë herë fati ishte me të.

Menjëherë pas publikimit të videos në internet, të shumta ishin komentet. Disa prej komentuesve shkruan se punëtori i portit duhet të vendoste një helmetë në kokë, ndërsa të tjerë shkruan se ai duhet të shkojë të blejë menjëherë një biletë lotarie!