LeBron nuk përmbahet kur i biri mund ish-skuadrën e tij

Një moment special, ku çdo baba do të ishte krenar për djalin e tij. LeBron James nuk përmbahet në parket duke festuar koshin e fitores, shënuar nga djali i tij 15-vjeçar. Edhe pse i shkaktoi humbjen ish-skuadrës së tij. Djali i tij Bronny luan për Sierra Canyon Trailblazers, dhe ishte vendimtar në fitoren kundër St. Vincent-St. Mary Irish, skuadra e shkollës së mesme e LeBron, kur jetonte në Kolumbus, Ohajo.