10 golashënuesit më të mirë të vitit 2019

Do t’ju prezantojmë me 10 futbollistët që kanë shënuar më shumë gola gjatë vitit 2019.

Në këtë klasifikim merren parasysh vetëm golat në ndeshjet zyrtare (kampionat, Champions, kupë dhe kombëtare).