I driblon të gjithë dhe shënon me portën bosh, gol fantastik në Holandë – A2

I driblon të gjithë dhe shënon me portën bosh, gol fantastik në Holandë

goli holande 1100x620

Në kategorinë e pestë holandeze ndodhin gjëra të pabesueshme.

Siç mund të shikohet nga videoja, një futbollist driblon pothuajse të gjithë ekipin kundërshtar dhe e mbyll me një gol që të gjithë kemi ëndërruar ta bëjmë edhe në kalçeto.