Fotot qesharake kur të rriturit nuk duan ta pranojnë moshën

Përditësuar më: 18/1/2020, ora 10:22

Fotot qesharake kur të rriturit nuk duan ta pranojnë moshën

Përditësuar më: 18/1/2020, ora 10:22

Në fotogalerinë e mësipërme shfaqen imazhet qesharake të disa personave të cilët janë bllokuar në lodrat e dedikuara për fëmijët.

Të rriturit në këto foto janë bllokuar në pozicione tepër të sikletshme në lodra dhe për këtë arsye është dashur ndihma e zjarrfikësve për t’i shpëtuar.