Larg të ftohtit, 10 plazhet përrallore ku mund të prisnin ndërrimin e viteve

Përditësuar më: 27/12/2019, ora 21:43

Larg të ftohtit, 10 plazhet përrallore ku mund të prisnin ndërrimin e viteve

Përditësuar më: 27/12/2019, ora 21:43

E ndërsa Evropën e ka pushtuar i ftohti dhe ditët në vijim ndërrojnë dhe motet, mendja na shkon te deti, plazhet dhe rëra e ngrohtë.

TGCOM ka bërë një listë me 10 plazhet më ekzotike dhe përrallore, në 4 cepat e botës, ku do të ishte pritja më ideale e ndërrimit të viteve.