I ftohti ekstrem në Kinë, akulli dhe ngricat kthehen në “vepra arti”

Publikuar më: 29/12/2019, ora 20:47

I ftohti ekstrem në Kinë, akulli dhe ngricat kthehen në “vepra arti”

Publikuar më: 29/12/2019, ora 20:47

Në disa provinca në Kinë, temperaturat janë aq të ulëta, dhjetëra grade nen zero, sa gjithçka mund të ngrijë brenda pak sekondave.

Por në këtë të ftohtë të acartë, kamerat kanë kapur momente interesante, gjëra të vogla që për shkak të ngricës, janë shndërruar në “vepra arti”.