FSHF dhe djemtë e Kombëtares urojnë Vitin e Ri

Publikuar më: 30/12/2019, ora 12:53
Screenshot 1 42 1024x574

FSHF dhe djemtë e Kombëtares urojnë Vitin e Ri

Publikuar më: 30/12/2019, ora 12:53

Federata Shqiptare e Futbollit ka shpërndarë urimin e saj për shqiptarët me rastin e festës së Vitit të Ri.

Në një video të publikuar në faqen zyrtare të FSHF në Facebook shfaqen lojtarët e Kombëtares duke uruar shqiptarët.