Makinat e reja që do të “pushtojnë” rrugët gjatë 2020 – A2

Makinat e reja që do të “pushtojnë” rrugët gjatë 2020

Bota e automjeteve ndryshon çdo vit duke u përmirësuar dhe më tej.

Makinat e reja që prezantohen janë gjithnjë e më të mira, më të shpejta, më të sigurta, më të bukura dhe më miqësore ndaj mjedisit.

Tabloidi britanik “The Sun” ka bërë një listë të 20 makinave që pritet të dalin gjatë 2020 dhe të pushtojnë rrugët e Botës.