Driblon, rrëzohet dhe driblon përsëri. Ju prezantojmë portierin më të guximshëm në botë

Episodi ka ndodhur në ndeshjen e kategorisë së tretë spanjolle Ourense-Compostela.

Me skuadrën e tij në disavantazh të një goli, portieri Cristian Parra vendosi të tallej me kundërshtarin.

Pasi driblon sulmuesin, portieri rrëzohet, por ngrihet shpejt dhe kur të gjithë prisnin që të largonte topin, ai tentoi një driblim tjetër, kësaj radhe me sukses.