Iluzione optike në rrugët e Milanos

Një fëmijë që del nga tuneli, një burrë që ha rrugën dhe një bretkosë e ngjitur mbi qepena. Këto janë disa nga pikturat në mure të realizuara në 3D nga artisti italian Cosimo Caiffa. 40-vjeçari punon në rrugët e Milanos, duke u dhënë jetë disa rrugëve dhe mureve që kanë shumë nevoje për të.

Shfletoni galerinë e fotografive për të parë disa nga punimet e tij.