Çfarë është liria? Zbulojeni në 20 fotografi

Liria është një fjalë e madhe, që ka kuptime të ndryshme për persona të ndryshëm, në vende të ndryshëm. Por çfarë është liria? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetje, të ngritur nga aplikacioni i famshëm i fotografive, Agora, më shumë se 20000 vetë dërguan fotot e realizuara prej tyre nga vende të ndryshme të botës. Prej tyre 20 kanë arritur në fazën finale dhe fituesi, që do të zgjidhet më 23 janar, do të marrë një çmim simbolik prej 1000 dollarësh.

Shfletoni galerinë e mësipërme për 20 fotografitë më të mira me të cilat njerëzit anembanë globit janë përpjekur të shpjegojnë lirinë.