Dëborë në shkretëtirë, surpriza në “Dakar Rally”

Edhe në shkretëtirë mund të bjerë dëborë. E surpriza më e madhe ka qenë Arabinë Sauditë në edicionin e 42-të “Dakar Rally”, e cila njihet si gara më e vështirë dhe e rrezikshme në botë.